Press on Jelly Tips COFFIN 48 Stk.

29,00kr.

Press on Jelly Tips COFFIN 48 Stk.

Press on jelly tips er en nem måde at få lange flotte negle på. Press on jelly tips er lavet af et lækkert fleksibelt materiale, der passer utroligt godt på neglene. Press on jelly tips, påsættes med Press on tape, som er nemt og passer perfekt til en enkelt aften/fest, men skal neglene holde længere, skal de påsættes med vores super stærke Basecoat Strenght eller Builder gel.

Pakken indeholder følgende: 4 stk. 6mm tippe, 4 stk. 7mm tippe, 4 stk. 8mm tippe, 8 stk. 9mm tippe, 8 stk. 10mm tippe, 4 stk. 11mm tippe, 8 stk. 12mm tippe, 8 stk. 13mm tippe i alt 48 stk.

Sådan påsætter du Press on jelly tips med Basecoat strength eller Builder gel. Start med at finde de rigtige størrelser Press on jelly tips, Prep neglene omhyggeligt (forberedelse at neglene) og aftørre med Isopropylalkohol. Vi anbefaler at bruge PH Bond, som efterfølgende skal lufttørre i ca. 30 sek. Påfør også lidt PH-Bond indvendig i Press on jelly tippene, i området hvor neglene skal hæfte. Påfør derefter en passene mængde Base coat Strength og sæt den på neglen, start med at sætte den op til neglebåndet og pres den derefter ned på neglen, hold den med et let tryk og ind under UV/LED lyset til den hæfter. Når hele hånden er færdig, afsluttes med 30 sek. I UV/LED lampe (min. 36 watt.) Er der kommet produkt udenfor, kan det forsigtigt fjernes med en lille bits. Herefter skal neglene buffes og formes aftørres med Isopropylalkohol og så er de klar til Gellak. Når der er kommet en udvoksning af neglen, kan der uden problemer laves en opfyldning med Builder gel eller Acryl-gel.

Sådan bruger du Press on Tape. Skub neglebånd op og buff neglefladen, fjern støv og tør neglene af med Isopropylalkohol (herefter må du ikke røre neglene med fingrene) find den rigtige størrelse Press on Tape, og placere den på neglen. Tryk og gnid godt på tapen, fjern derefter det øverste lag folie og placere Press on Jelly tippen på neglen og tryk den på plads.

Sådan fjerner du Press on Tips, der er påsat med Base Coat Strength eller Builder gel. Press on jelly tips kan Soakes off og det gør du sådan:

Start med at klippe neglene korte, fil derefter Top Coaten af, væd et lille stykke vat, der passer til størrelsen på neglefladen i lidt Acetone, og placerer den på neglen. Pak fingerspidsen ind i sølvpapir og vent 15-20 min. Herefter kan den opløste Gellak og Press on jelly tip skrabes af med en Wood stick, er det hele ikke opløst, gentag da processen. Hvis Der er brugt Builder gel, skal det files af med en buffer, efter at Press on tippen er opløst, da Builder gel ikke kan Soakes off.

Sådan fjerner du Press on jelly tips, der er påsat med Press on tape. Lav et vandbad med lidt lunkent vand og sæbe og hold fingerspidserne under vand i ca. 5–10 min. Brug en Wood stick til forsigtig, at løsne Press on jelly tippene med. Press on jelly tippe, der er sat på med Press on tape, kan bruges flere gange..