Roniki Blooming Gel – Fantastisk til Nail Art

64,00kr.

Få Enestående Nail Art Resultater Med Roniki Blooming Gel (Blossom Gel)

Blooming Gel er et innovativt produkt, der er udviklet til at lave nail art. Bruges ovenpå gellak, builder gel, acryl-gel og naturnegle. Blomming Gel fungerer som et underlag, der gør det muligt at den påførte Gellak farve, flyde ud og skabe livlige mønstre og designs på neglene. Når det ønskede design er opnået, skal du afslutte behandlingen ved at tørre neglene i en UV/LED lampe.

Blooming Gel er nem at anvende og sikrer en jævn og glat overflade, der efterlader neglene med en fantastisk finish. Gelen er nem at arbejde med og gør det nemt at lave flottet spektakulære mønstre på neglene, som for eksempel marbel, roser, og mange andre designs.

Når det ønskede mønstre/design, er opnået, skal neglene i UV/LED Lampe i minimum 60 sekunder. Og afsluttet med 1-2 lag Topcoat

Med Blooming Gel kan du opleve en helt ny verden af nail art. Du vil kunne skabe unikke og livlige designs, der er helt specielle for dig.

I alt er Blooming Gel et fremragende valg for alle, der ønsker at tage deres nail art til det næste niveau. Det er nemt at bruge, og resulterer i fantastiske mønstre på neglene. Så hvorfor ikke prøve Blooming Gel i dag og oplev en ny verden af nail art.

Se her hvordan man bruger Blooming Gel: https://youtu.be/SOOnI68A2bI